Affärsutveckling

Vi tar er från prat till resultat

Dagens snabbfotade marknad kräver ständig utveckling av affärsmodeller som uppfyller framtidens kundbehov. Vi har lång erfarenhet av strategisk affärsutveckling både nationellt och internationellt. Vi ger våra kunder förmågan att ta fram hållbara affärsmodeller med praktiska metoder som kombinerar affärsanalys med produktiva workshops.
Låter detta intressant?
Kontakta oss!

Erbjudanden inom affärsutveckling

Verktygslådan för affärsarkitekter

Verktyg för affärsutvecklare
Här får du tillgång till korta video-tutorials om de viktigaste metoderna för affärs- och verksamhetsutveckling. Du får även mallar och Microsoft office-verktyg för att arbeta med Business model canvas, Value proposition design, Business model patterns, Blue ocean strategy, Omvärldsanalys, Strategiutveckling och implementation.
Verktygslådan är en självklarhet för alla som jobbar med strategi-,affärs- och verksamhetsutveckling.
Här gör vi know-how tillgängligt för dig närsomhelst varsomhelst.

Utveckla affären snabbare, effektivare och smartare!
Business Innovation Boost syftar till att lyfta blicken bortom traditionella branschgränser och designa morgondagens tillväxtområden ur ett kund- och upplevelseperspektiv. Målet är att på 30 dagar skapa konkreta steg till nya affärer. Nya typer av digitala lösningar och förändrade kundbeteenden förändrar er branschlogik. Nya typer av aktörer ger sig in på er spelplan. Håller du med om att strategiplanering inbegriper både att trimma nuvarande affärsområden och att innovera nya tillväxtområden? Se videopresentation nedan. Verkar det intressant? Kontakta oss på tel +46 8 585 011 00 eller mail: info(at)irm.se

… och börja utveckla affärsmodellen.

Utveckla din ledningsgrupp med den nya generationens affärsutvecklingsmetoder för ett hållbart ledningsarbete där alla deltar. Ledningsgrupper och dess medlemmar leder arbetet i organisationen men hur leder man ständig tillväxt?
Vi erbjuder nya enkla metoder som engagerar hela ledningsgruppen i affärsutvecklingen. Ni får snabbt en gemensam helhetssyn av er affärsmodell.
Låter detta intressant? Kontakta oss! Ring direkt på tel: +46(0)8-585 011 00 eller via mail: info(at)irm.se.

Utbildning

IRM Academy erbjuder utbildning inom affärsutveckling, verksamhetsutveckling och informationsarkitektur