IRM fyller 40 år! Vi firar med att dela med oss

I fyra decennier har vi guidat våra kunder längs utvecklingsresan, effektiviserat informationsflöden och byggt många it-stöd. Vi har delat med oss av vår kunskap i uppdrag och genom utbildningar vi tagit fram. Den där tanken, att bjuda in och dela med sig, tog vi fasta på när vi planerade vårt jubileum.

Därför firar vi med ny grafisk profil, ny webb och genom att dela med oss av extra mycket kunskap. Vi gör det i olika former.

Under 2022 bjuder vi in till extra många kostnadsfria frukostseminarier kring olika frågeställningar utifrån olika perspektiv på temat verksamhetsutveckling.

Se aktuella event här.

En hel del kunskap har vi förpackat i form av tips. Dessa publicerar vi löpande på vår linkedinprofil. Följ oss på linkedin för att ta del av ”40 tips från en 40-åring”.

Är du intresserad av informationsarkitektur? Då vill vi tipsa om artikelserien ”Informationsarkitektens tankar” skriven av Peter Tallungs. Hittills har vi publicerat drygt 60 av hans artiklar i ämnet. Du hittar artiklarna här.

För att inte missa något kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Registrera din mailadress för nyhetsbrev i formuläret i sidfoten ↓