Verksamhetsarkitekt som gärna delar med sig av kunskap

Trivs du i gränslandet mellan verksamhet och it? Har du erfarenhet av att arbeta som konsult och ett engagemang som triggas av komplexa verksamheter? Gillar du dessutom att dela med sig av din kunskap? Perfekt! Då vill vi att du söker tjänsten som verksamhetsarkitekt hos oss på IRM.

Om jobbet

I denna tjänst som verksamhetsarkitekt och konsult från IRM vill vi att du tar aktiv del i vår utbildningsverksamhet. Det innebär att du ägnar en del av din tid till att leverera och vara med och utveckla delar av våra utbildningar. Därutöver är du konsult och hjälper IRM:s kunder att utveckla sina verksamheters förmåga att möta morgondagens krav och förväntningar.

Vi söker dig

Vi söker dig som är trygg i din roll som verksamhetsarkitekt och som trivs i ett sammanhang där det finns utrymme att utveckla idéer och metoder. Du är bra på att skapa goda relationer och drivs av utmaningen att bidra till långsiktigt hållbara lösningar hos dina kunder.

Vi erbjuder

Att jobba som konsult från IRM innebär att du får kraften av gemenskap, nätverk och kollegor kombinerat med friheten att kunna bestämma själv över din arbetssituation och utveckling. Du som vill får också en plats i vår ”think tank” – en arbetskultur där vi utvecklar idéer, metoder och modeller.

En av våra högt aktade värderingar är helhetssyn på individen. Det innebär att vi respekterar och anpassar arbetet efter varandras livssituation. Det är viktigt för oss att det finns en balans i livet mellan arbete, familj och fritid.

Om IRM

IRM effektiviserar informationsflöden, utvecklar verksamheter, it-lösningar och människors kompetens. Vår kultur präglas av öppenhet och korta beslutsvägar. Det ger oss en bra grogrund för kreativitet och utveckling av de metoder och modeller som vi delar med oss av i utbildningar och uppdrag.

IRM ägs till 100% av medarbetarna. Vårt kontor finns vid Kungsholms torg i Stockholm.

Ansök så här

Skicka ditt cv och ett brev där du kort beskriver dig själv och din bakgrund inom verksamhetsutveckling och verksamhetsarkitektur till: info@irm.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ställ dina frågor om tjänsten till Henrik Friberg. Du når Henrik på mail: henrik.friberg@irm.se eller telefon: 0730-51 11 22

Eller är du mer intresserad av denna tjänst?