Verksamhetskonsult med intresse för samspelet mellan verksamhet och it

Glada kursdeltagare

Är du intresserad av verksamhetsutveckling i allmänhet och verksamhetsarkitektur i synnerhet? Triggas din arbetslust av diskussioner kring hur vi bäst bygger förutsättningar för smidig utveckling av verksamheter av olika slag? Läs vidare!

Vi söker dig

Vi söker dig som vill arbeta som konsult och utveckla verksamheter och verksamhetsarkitektur. Du behöver inte ha någon formell utbildning. Det räcker att du har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och ett starkt intresse av att utveckla samspelet mellan verksamhet och it.

Vi erbjuder

IRM erbjuder stort utrymme för eget engagemang. Som IRM:are finns möjlighet att påverka, både din egen utveckling och området du verkar inom. Ta plats i vår ”think tank” – en arbetskultur där vi ständigt utvecklar idéer, metoder och modeller.

Att jobba som konsult från IRM innebär också frihet och flexibilitet. Hos oss kan du bestämma själv hur din arbetssituation ska se ut och du har tillgång till ett brett utbud av förmåner att nyttja. Låt oss berätta mer när vi ses för en intervju.

Om IRM

IRM effektiviserar informationsflöden, utvecklar verksamheter, it-lösningar och människors kompetens. Vår kultur präglas av öppenhet och korta beslutsvägar – en bra grogrund för kreativitet och utveckling av de metoder och modeller som vi delar med oss av i utbildningar och uppdrag.

IRM ägs till 100% av medarbetarna. Vårt kontor finns vid Kungsholms torg i Stockholm.

Ansök så här

Skicka ditt cv och ett brev där du kort beskriver dig själv och din bakgrund inom verksamhetsutveckling och verksamhetsarkitektur till: info@irm.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ställ dina frågor om tjänsten till Henrik Friberg. Du når honom på mail: henrik.friberg@irm.se eller på telefon: 0730-51 11 22

Eller är du mer intresserad av denna tjänst?